Különleges élményre vágysz? 
-Olyan éttermet álmodtunk meg vendégeinknek, mely a múlt emlékét megőrizve, izgalmas ízeivel és egyedi hangulatával értéket ad a mindennapokhoz.

Az egyedi ízeket keresed? 
-Kitűnő és friss alapanyagokból készítjük el bisztrófogásainkat, illetve a szakma iránti őszinte érdeklődésünk és alázatunk is fellelhető ételeink ízvilágában.
Engedd meg, hogy elvarázsoljunk...
-Kollégáink a legnagyobb szakértelemmel és elhivatottsággal gondoskodnak arról a vendégélményről , mely mindig mosolyt és elégedettséget csal a hozzánk látogatók arcára... és természetesen szívébe.

Rendezvényeinkről
El tudjátok képzelni itt a Nagy Napot? 
-Esküvő a család és barátok társaságában, szeretetteljes légkörben? Erre ideális választás a szolnoki Aranylakat Bisztró. Nem kell lemondanotok a pillanat varázsáról, esküvőtöket akár rövid határidővel is segítünk megszervezni. A csodás helyszín a Tisza-parton és a különleges gasztronómiai élmény garantált.
Családi rendezvényt terveztek? 
-Szeretnétek különleges környezetben megélni minden pillanatát? Legyen az keresztelő, születésnap, vagy akár házassági évforduló, töltsetek el nálunk egy csodás családi ebédet, vagy vacsorát panorámás bisztrónkban. Foglaljátok le zárt teraszunkat, vagy akár az egész bisztrót.
Rólunk mondták...

,,Mi az esküvőnk utàni ünnepi vacsoràt töltöttük az ètteremben. Maximàlisan meg voltunk elègedve mindennel! Az ètelek mennyisège és minősège és a szemèlyzet odafigyelèse kifogàstalan volt! Szívből ajánlom mindenkinek az Aranylakat Bisztrót!" 

Keskeny Diána

,,Születésnapi vacsorán voltunk az Aranylakatban. Külön kérésre gyönyörű díszítést kaptunk, valamint segítőkészek voltak az egyedi igényünkben is. Nagyon kedvesek a felszolgálók és gyors a kiszolgálás." 

Tapasztó Laura

,,Tegnap este az első házassági évfordulónkat itt töltöttük, összeállítottak nekünk egy meglepetés 6 fogásos degusztációs menüsort, ami isteni finom volt!! A kiszolgálás kedves, odafigyelnek minden apró részletre. Biztos vagyok benne, hogy visszatérünk még."

Réz-Tóth Kata

Fotógaléria